Black Friday Wehkamp

Wehkamp Black Friday actie

Wanneer?
Webshop: Wehkamp.nl
Black Friday korting: Actie volgt nogProfiteer nu van Wehkamp Black Friday korting


Over Wehkamp

Als we het over Wehkamp hebben, dan hebben we het zonder enige twijfel over een van de grootste en bekendste online warenhuizen die we hebben in ons land. Het bedrijf gaat alweer een tijdje mee en werd in 1952 opgericht door Herman Wehkamp als fysieke winkel. Sinds 1995 hebben ze een online webshop waar je bestellingen kunt doen, dat begon overigens met een biedingen site, maar al snel daarna werd het een echte online webshop. Shoppen bij Wehkamp is zeer populair online. Het assortiment is dan ook bijzonder groot. Noem een product dat je nodig hebt en ze hebben het hier sowieso. Wat dacht je bijvoorbeeld van damesmode, herenmode, kindermode, woonartikelen, tuin artikelen, klus artikelen, speelgoed, games, sportmode, gezondheidsartikelen, elektronica en nog heel veel meer. En dat alles natuurlijk van de bekendste merken. Van duur tot goedkoop. Voor ieder wat wils. Enkele merken die je bij Wehkamp kunt kopen zijn onder andere adidas, Bose, Jack & Jones, Hugo Boss, PME, Piet Boon, LEGO, Levi’s, Ecco, Esprit, Ray-Ban, Versace en nog heel veel meer. Online shoppen is hier echt een feestje. Je kunt altijd rekenen op een snelle levering. Tijdens de Wehkamp Black Friday 2016 editie kon je rekenen op 35% korting op geselecteerd speelgoed, games en gadgets. In 2017 liepen de kortingen op tot 50%. Tijdens de Black Friday 2018 Wehkamp editie lopen de kortingen zelfs op tot 60%. Zit jij er klaar voor?

Black Friday korting

Zo door het jaar heen kun je waarschijnlijk altijd wel profiteren van leuke Wehkamp aanbiedingen. Soms is daar online een actiecode, kortingscode, couponcode of voordeelcode voor nodig om tijdens het online bestellen deze extra korting te kunnen krijgen. Maar los daarvan is het ook een tip om gebruik te gaan maken van enkele slimme periodes in het jaar om de juiste korting te kunnen pakken, wat dacht je bijvoorbeeld van de uitverkoop of de Wehkamp  SALE periode? De kortingen lopen dan sowieso lekker hoog op. En dat is in het voordeel van jouw portemonnee en dat is altijd prettig. Maar dat is nog lang niet alles. Want het is nog veel goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Wehkamp deals en Wehkamp aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier tijdens het shoppen op Black Friday en in het Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrijdag 23 november, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Black Friday deals!

Profiteer nu van Wehkamp Black Friday korting

Cyber Monday Wehkamp

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een Wehkamp CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag 26 november, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday Wehkamp korting nog hoger is.

Profiteer nu van Wehkamp Black Friday korting