Wonen Black Friday Deals

Aanbieder
Blokker Meer info Naar de webwinkel
Bol.com Meer info Naar de webwinkel
Coolblue Meer info Naar de webwinkel
de Bijenkorf Meer info Naar de webwinkel
Dyson Meer info Naar de webwinkel
fonQ Meer info Naar de webwinkel
HEMA Meer info Naar de webwinkel
JBL Meer info Naar de webwinkel
JYSK Meer info Naar de webwinkel
Kijkshop Meer info Naar de webwinkel
Kwantum Meer info Naar de webwinkel
Leen Bakker Meer info Naar de webwinkel
MediaMarkt Meer info Naar de webwinkel
Totaalbed Meer info Naar de webwinkel
Trendhopper Meer info Naar de webwinkel
VidaXL Meer info Naar de webwinkel
Wehkamp Meer info Naar de webwinkel
Xenos Meer info Naar de webwinkel

 

Wil je tijdens Black Friday 2017 genieten van veel extra korting op woon en interieur artikelen? Dan bent u op deze pagina op de juiste plaats. Op Black Friday (ook wel Zwarte Vrijdag genoemd) verzamelen we voor jou de beste woon acties en interieur kortingen en zetten deze bij elkaar in een overzicht. Zo kun jij heel snel zien waar je de hoogte korting krijgt en hoef je daar alleen nog maar van te profiteren, dat is nog eens makkelijk toch? Want wat dacht je van extra korting op bijvoorbeeld een nieuwe bank, bed, dressoir, stoel, verlichting, lamp, kleed, keuken, schilderij, accessoires, beddengoed, decoratie en nog heel veel meer. De woon webshops die meedoen aan Black Friday zullen jou een glimlach op je gezicht bezorgen want de deals en aanbiedingen zijn echt heel leuk.

Black Friday woon en interieur korting

Waarom zijn de woon gerelateerde webshops zo populair tijdens Black Friday? Dat is niet zo ingewikkeld. Woonartikelen en interieur artikelen zijn over het algemeen vrij prijzig het hele jaar door. Maar door een slag te slaan op deze ene dag of het ene weekend in het jaar kun je een hoop geld besparen. En dat is natuurlijk heel aantrekkelijk. Als je rond deze periode toch van plan bent om aankopen te gaan doen voor jouw woning, dan kun je beter even wachten tot deze dag.

Ben je op zoek naar alle Black Friday aanbiedingen? Bekijk dan het overzicht van Black Friday Nederland op onze site.

Wanneer is Black Friday 2017?

Deze dag valt dit jaar op vrijdag 24 november 2017. Maar de meeste webshops zullen hun acties vermoedelijk het hele weekend laten gelden en doortrekken tot Cyber Monday op maandag 27 november.

Wonen Black Friday Deals
5 (100%) 62 stem(men)