Black Friday Ziggo

Ziggo Black Friday actie

Wanneer?
Webshop: Ziggo.nl
Black Friday korting: Actie volgt nog

Profiteer nu van Ziggo Black Friday korting


Over Ziggo

Dit is het grootste merk in Nederland als het gaat om Internet, Bellen en TV voor bij jouw thuis. De meeste huishoudens maken hiervoor gebruik van Ziggo alles in 1, of Ziggo internet en TV of gewoon alleen van Ziggo TV. Net wat jij wilt hebben voor thuis. En de pakketten en abonnementen zijn standaard heel compleet. Zo kijk je TV in de hoogste kwaliteit, maar heb je standaard ook voldoende zenders. En zijn de standaard zenders niet genoeg? Dan kun je altijd aanvullen met extra zenderpakketten. Een groot onderscheid van Ziggo is Ziggo Sport. Hiermee zijn ze uniek als aanbieder en kun je naar bijvoorbeeld de Formule 1 kijken met Max Verstappen. Als je deze zender wilt bij een andere aanbieder dan moet je er extra voor betalen. Bij Ziggo is deze zender gratis inclusief. Dat is nog eens leuk. Tijdens Black Friday 2016 deden ze nog niet mee en in 2017 liepen de kortingen al hoog op, maar tijdens Black Friday 2018 is de kans groot dat ze met een nog leukere actie komen. Een ideaal moment dus om over te gaan stappen.

Black Friday korting

Zo door het jaar heen kun je waarschijnlijk altijd wel profiteren van leuke Ziggo aanbiedingen. Soms is daar online een actiecode, kortingscode, couponcode of voordeelcode voor nodig om tijdens het online bestellen deze extra korting te kunnen krijgen. Maar er is nog meer, want je kunt ook gebruik maken van interessante en slimme periodes in het jaar. Wat te denken van bijvoorbeeld de uitverkoop of Ziggo SALE? Dat zijn momenten in het jaar waarop de korting erg hoog oploopt. En daar kun jij je slag slaan en profiteren in de portemonnee. Maar dat is nog lang niet alles. Want het is nog veel goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Ziggo deals en Ziggo aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel shopplezier tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrijdag 23 november, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Black Friday deals!

Profiteer nu van Ziggo Black Friday korting

Cyber Monday Ziggo

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een Ziggo CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag 26 november, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday Ziggo korting nog hoger is.

Profiteer nu van Ziggo Black Friday korting